İçeriğe geç

Kova Burcu Hangi Retro

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Merkür ne zaman kovada?

İletişim gezegeni Merkür, 5 Şubat’tan itibaren Kova burcuna geçiyor. Merkür’ün hava burcuna geçişi, 23 Şubat’a kadar öncelikle düşünce yapımızı ve iletişim dilimizi etkileyecek.

Kova burcu hangi gezegeni temsil eder?

Kova (Astroloji)KovaBurç elementiHavaBurç dörtlüsüSabit gezegenSatürn ve UranüsErkek pozisyonuGüneş5 satır daha

Kova burcu ne zaman ölür?

11. KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

2024 tutulmalar hangi burçlarda yapılacak?

2024 yılında kişisel hayatımızda çok önemli değişimler ve yeni başlangıçlar bizi bekliyor, zira 2024 yılında Koç ve Terazi burçlarında Ay ve Güneş tutulmaları meydana gelecek.

Venüs hangi burçta 2024?

Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, 23 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor. 17 Haziran’a kadar sürecek bu döngüde Venüs, kişisel hayatımıza, ilişkilerimize ve aşka odaklanmamızı istiyor.

Kova dolunayı ne zaman 2024?

19 Ağustos 2024’te İstanbul’a göre saat 21:26’da DOLUNAY dediğimiz Güneş-AY karmaşası tamamlanacak.

Kova dolunayi nedir?

Bir ay sürecek olan Kova Dolunayı, toplumsal hareketlilik, halk ayaklanmaları ve gösteriler için çeşitli planlar yaratacaktır. Dolunaylar, tamamlanma, sonuçlanma, tamamlanma ve sonuç elde etme ile ilgili kişisel ve kolektif alanda birçok olay ve duruma neden olur.

Venüs kovada ne demek?

Venüs’ü Kova burcunda olanlar kendilerini şaşırtan ve teknolojiyi ve güncel gelişmeleri yakından takip eden kişilerdir; ufuklarını genişletebilecek ilginç partnerlere çekilirler. İmkansızı arıyor olabilirler. Venüs’ü Kova burcunda olan kişiler her şeyden önce partnerleriyle arkadaş olmak isterler.

Kova burcunun lakabı nedir?

KOVA: Anstein. BALIK: Aşk böceği / Romantik Prens.

Kova burcu vücutta nereyi temsil eder?

Kova burcu dolaşım sistemini temsil eder. Kova burcunun baldırları ve ayakları hassastır.

Kova burcunun yıldızı nedir?

Kova takımyıldızı (Latince: Wassermann), zodyak kuşağındaki bir ekvatoral takımyıldızıdır ve Oğlak ve Balık takımyıldızları arasında yer alır. Adı Latince’de “su taşıyıcısı” veya “kova taşıyıcısı” anlamına gelir ve antik astronomik sembolü (♒︎) su anlamına gelir.

2024 kova burcu nasıl geçecek?

Yılın ortalarına doğru işbirlikleri ve ortaklıklar gündeminizde olabilir. Yılın sonuna doğru kariyerinizde önemli bir terfi veya iş değişikliği ufukta olabilir. Kova burcu için 2024 profesyonel açıdan parlak bir yıl olabilir. Yenilikçi fikirlerinizle öne çıkabilir ve profesyonel ağınızı genişletebilirsiniz.

Kova burcunun ruh ikizi hangi burç?

11. Kova Ruh Eşi: Aslan, Balık, Oğlak Karşıt burcu Aslan ile birleşince, güçlü ileri hareketler için ateşli bir tutku yaratabilir.

Kova burcunun rengi nedir?

Hava elementini alan Kova, Uranüs gezegeninin burcudur. Turuncu ve yeşil gibi renkler Kova burcunun renkleridir. Aynı zamanda gece mavisi kova renklerinden biridir.

Satürn retrosu ne zaman 2024?

Satürn Retrosunun (30 Haziran – 14 Kasım 2024) Burçlara Etkileri | Astroloji.

Merkür retrosu ne yapılmaz?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Saturn retrosunda neler olur?

Satürn gerilemesi nedir? Satürn gerilemesi, gezegenin geriye doğru hareket ediyormuş gibi göründüğü, ancak aslında sadece güneş etrafındaki yörüngesinde daha yavaş hareket ettiği bir optik illüzyondur. Bu süre zarfında, Satürn kozmosu yavaşlatır ve bizi daha düşünceli hale getirir.

Jupiter retrosu ne zaman?

4 Eylül – 31 Aralık 2023 Jüpiter gerilemesi Ve her yıl yaklaşık 4 ay gerilemesi oluyor. Jüpiter gerilemesinin etkileri hayatımızı Merkür, Venüs ve Mars’ın gerilemeleri kadar karmaşıklaştırmıyor. Etkileri zamanla çok daha derin ve belirgin hale geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir