İçeriğe geç

Merkür 2024 Hangi Burçta

2024 Merkür retrosu hangi burçta?

2024 yılında Başak ve Aslan burçlarında geri hareket edecek olan Merkür, analitik toprak burcu Başak ve karizmatik ateş burcu Aslan’da meydana gelen üç tam geri hareketten biridir.

2024 hangi burcun yılı olacak?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Merkür Başak burcuna ne zaman geçecek 2024?

5-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek Merkür gerilemesi şu şekilde ilerleyecek: 5-15 Ağustos tarihleri ​​arasında Merkür Başak burcunda gerileyecek.

Merkür hangi burç?

Başak = Merkür Yönetici gezegen Merkür’dür. Zihinsel performansı, çalışma yöntemlerini, kişisel bağlılığı ve fiziksel ve duygusal sağlığı etkiler. Altıncı ev çalışmayla ilgilidir ve olumlu sonuçlar elde etmek için aklı kullanma yeteneğini gösterir.

2024 Venüs hangi burçta?

Astrolojide ilişkileri temsil eden Venüs, yönettiği burca geçiyor.

Merkür retrosu hangi burçta?

Yılın son Merkür gerilemesi 27 Eylül – 19 Ekim tarihleri ​​arasında Terazi burcunda gerçekleşecek.

2024 Satürn hangi burçta?

Satürn 2024’te Balık burcunda. Zaman değişiyor, çağlar değişiyor ve değişen zamana uygun davranarak kendimizi yenilememiz gerekiyor. Karma efendisi Satürn yine Balık burcunda, karma, bitişler ve sonuçları anlatan ve bize kapanış zamanının geldiğini işaret eden bir burç.

En şanslı burç hangisi?

Yönetici yıldızı Güneş olan Aslan, zodyağın en şanslısı olarak kabul edilir. Bu burcun insanları, doğuştan lider oldukları için, dikkat çekmekte ve başarıya ulaşmakta zorluk çekmezler.

2024 Jüpiter hangi burç?

28 Ekim 2022: Balık (Jüpiter Rx) 01:10’da. 20 Aralık 2022: Koç 09:32’de. 16 Mayıs 2023: Boğa 01:20’de. 25 Mayıs 2024: İkizler 07:14’te.

Merkür hangi yıl Başak burcunda olacak?

İletişimin temsilcisi ve zekanın yöneticisi Merkür, 29 Temmuz’da Başak burcuna geçecek. 21 Ağustos’a kadar Başak burcunda hareket edecek. Daha sonra geri hareket başlayacak.

Merkür başakta ne demek?

Bugün Merkür, kendi yöneticisi ve yücelmesi olan Başak burcuna geçiyor. Bu, Merkür’ün burada çok güçlü olduğu anlamına geliyor! Güneş’in Başak burcunda olması zihnimizi çok meşgul edecek. Hayatımızdaki sorunları ayrıntılı olarak sorgulamak ve incelemek ve her şeyi mükemmel hale getirmek isteyebiliriz.

Merkür ne zaman Aslan burcunda?

İletişim gezegeni Merkür, 2 Temmuz’da kararlı ateş burcuna geçecek. 26 Temmuz’a kadar sürecek bu döngü, düşüncelerimizin katı bir duruş sergilemesine neden olacak.

Merkür hangi burçta şu an?

2024 MERKÜR BALIK BURCUNDA. İletişim gezegeni Merkür 23 Şubat’ta Balık burcuna geçecek. Son burçta hareket eden Merkür 10 Mart’a kadar su burcunda hareket edecek.

2024 Merkür Retro ne zaman?

Merkür 5 Ağustos 2024 – 29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak burcunda geri harekette olacak.

Merkür hangi burçta zararlı?

Merkür burcu bize nasıl düşündüğümüzü ve düşüncelerimizi nasıl ifade ettiğimizi gösterir. İkizler ve Başak burcunun yöneticisidir. Güçlü burçları Başak, en zayıf burçları Balık ve Aslan, kötü burçları ise Yay ve Balık’tır.

Merkür retrosunda ne yapılmaz?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Merkür hangi yıl Başak burcunda olacak?

İletişimin temsilcisi ve zekanın yöneticisi Merkür, 29 Temmuz’da Başak burcuna geçecek. 21 Ağustos’a kadar Başak burcunda hareket edecek. Daha sonra geri hareket başlayacak.

Merkür ne zaman İkizler burcunda?

İletişim gezegeni Merkür, 3 Haziran’da İkizler burcuna geçiyor.

Merkür gerilemesi ne zaman başlıyor?

Merkür geri hareketinin en stresli dönemi, geri hareket başlamadan önceki haftadır. Kısacası, geri hareket 5 Ağustos’ta başlarsa, bir hafta öncesinden düzensizlikler ve sapmalar başlar. Özellikle istikrarlı günler 3-5 Ağustos ve 28-29 Ağustos’tur. Merkür’ün durağan olduğu dönemler önemlidir; yeni görevler üstlenmek ve kararlar almak önerilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir