İçeriğe geç

Adana Büyükşehir Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz Mi

Adana belediye otobüsleri bayramda ücretsiz mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayında rahat ulaşımını sağlamak amacıyla tüm hatlarda ücretsiz otobüs ve metro seferleri düzenleyecek.

Adana Belediye Otobüsü kaç TL?

13 Haziran 2024’ten itibaren geçerli olacak yeni tarifelere göre, sivil yolculuklarda minibüs yolculuklarında ücret 25 TL, belediye otobüsleri ve metro yolculuklarında ücret 21,50 TL, özel halk otobüslerinde ücret 24,50 TL olacak. Nakit yolculuklarda ise ücret 30 TL olarak belirlendi.

Adana 30 Ağustos Belediye Otobüsleri Ücretsiz mi?

T.C. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden X’e: “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda metro ve şehir içi otobüslerimiz gün boyu ücretsiz.”

15 Temmuz Adana otobüsler ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde metro ve şehir içi otobüslerimiz ücretsizdir.

Bayramda toplu taşımalar ücretli mi?

Dört günlük Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 16 Haziran 2024 Pazar günü sabah 06.00’dan itibaren, son günü olan 19 Haziran 2024 Çarşamba günü gece yarısına kadar vatandaşlar, EGO Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

29 Ekim Adana otobüsler bedava mı?

ADANA Büyükşehir Belediyesi – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yarın (Cuma) günü metro ve şehir içi otobüslerimiz tüm gün ücretsiz olacak.

Adana Kent Kart Sivil Ne Kadar 2024?

Adana’da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısının ardından toplu taşıma ücretlerine yüzde 43 zam yapıldı. 1 Haziran 2024’ten itibaren uygulanacak yeni tarifelere göre, sivil ulaşımda minibüsler 25 TL, şehir içi otobüsler ve metrolar 21,50 TL, özel halk otobüsleri ise 24 TL olacak.

Adana otobüs parası ne kadar?

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma ücretleri güncellendi. Buna göre, halk otobüsleri ve hafif raylı araçlarda fiyatlar; öğrenci 7 lira, öğretmen 12 lira, sivil 15 lira oldu.

Adana Kozan kaç TL?

Adana Kozan arası otobüs bileti fiyatları 199.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 199 TL civarında.

30 Ağustos 2024’te otobüsler ücretsiz mi?

30 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’DA METRO, METROBÜS VE OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? İETT’ye göre, İstanbul’da toplu taşıma bu bayramda ücretsiz olacak. Vatandaşlar, kartlarını okutarak İstanbulkart entegrasyonu olan tüm toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek.

30 Ağustos’ta neler ücretsiz?

İBB’den yapılan açıklamada, 30 Ağustos’tan itibaren İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil olan otobüs, metrobüs, tramvay, metro ve vapur gibi toplu taşıma araçlarının 24 saat boyunca ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

Samulaş 30 Ağustos ücretsiz mi?

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara rahatça ulaşabilmesi amacıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

15 Temmuz 2024’te toplu taşıma ücretsiz mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı karara göre vatandaşlarımız, 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 06:00’dan 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 06:00’ya kadar EGO Genel Müdürlüğü’nün toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Adana otobüslerde para geçiyor mu?

1 Şubat 2023 Çarşamba gününden itibaren minibüs ve özel halk otobüslerinde nakit ödeme yapılamayacak. Toplu taşıma araçlarında ödemeler sadece Adana Kent Kart, temassız kredi kartları ve banka kartlarıyla yapılabilecek.

Adana 144 numaralı otobüs nereye gidiyor?

144 (Atü) hattı M1 Avm 1a durağından başlayıp 94 duraktan geçerek Atü 1b durağına kadar devam ediyor.

Arefe günü belediye otobüsleri ücretsiz mi?

Tatillerin başlamasına kısa bir süre kala, bayramda toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorusu akıllara geliyor. Arife Günü’nde Marmaray, otobüs, metrobüs ve metro gibi toplu taşıma araçları ücretli olarak kullanılıyor.

1 Mayıs’ta Adana’da belediye otobüsleri ücretsiz mi?

Değerli vatandaşlarımız, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yarın tüm gün metro ve şehir içi otobüslerimizde hafta sonu tarifesi uygulanacaktır.

19 Mayıs 2024’te otobüsler ücretsiz mi?

Buna göre 19 Mayıs 2024 Pazar günü düzenli otobüs seferlerinde ücret alınmayacaktır.

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?

Açıklamaya göre otobüs, metro, metrobüs, vapur ve Marmaray ücretsiz. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İstanbul’un fethinin kutlandığı 29 Mayıs’ta, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine İBB’ye bağlı toplu taşıma ücretsiz.” 29 Mayıs 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Üniversiteli Escort